Advokatfirman Werner är en av Blekinges mest aktade och största advokatbyrå inriktade på affärs- och bolagsjuridik. Ägarna vill för sina runt 20 anställda skapa en unik arbetsplats med teknik i framkant. Vi har fått förtroendet att bygga hela deras nätverk och placerat en Siemens MX/LX i mitten på en switchad POE-miljö från Enterasys. Telia har levererat en säker miljö av internet, mobil och fast telefoni. Här tar vi ansvar för allt från ax till limpa.

Share →

Varför välja Nofatel?

Vi jobbar aktivt med våra kunder på ett personligt plan, som kontaktperson åt dessa företag har man översikt över aktuella kampanjer och erbjudande som kan vara passande för er och ert företag. Någon som helt enkelt vet vad som är det bästa för företagaren gällande er kommunikation.

Läs mer om Nofatel

Läs våra frågor och svar

Vill du veta mer om telemarketing?
Vi svarar på vanliga frågor och svar kring telemarketing. Hur våra säljprocesser går till. Allt för att göra det enklare för dig. Du finner även nyttig information om våra produkter och tjänster.

Läs våra frågor och svar

Våra leverantörer & partners

Vi har många goda referenser som vi gärna delar med oss. Nofatel har under företagets 10 åriga historia etablerat närmare 40 000 små- och medelstora företagskunder, som vi ständigt servar och ger support till.

Läs mer om våra leverantörer & partners