Vi verkar på det personliga planet…

Nofatel jobbar aktivt med våra kunder på ett personligt plan, som kontaktperson åt dessa företag har man översikt över aktuella kampanjer och erbjudande som kan vara passande för er och ert företag. Någon som helt enkelt vet vad som är det bästa för företagaren gällande er telefoni och IT.

Vi är det personliga företaget med 20 engagerade medarbetare som helt enkelt vet vad som är det bästa för företagaren gällande kommunikationslösningar. Det vi jobbar med inom Telia är allt från växel till enskilda abonnemang och vi är specialiserade på helhetslösningar för företag både fast och mobilt.

Vi jobbar med Sveriges bästa täckning kombinerat med mycket konkurrenskraftiga priser. Våra säljare på Nofatel genomgår kontinuerlig utbildning för att hålla sig uppdaterade i den snabba utvecklingen inom kommunikation och produkter.

Du som kund kan alltid räkna med professionell hjälp och konsultation inom våra expertis områden antingen om det gäller mobila bredband, IT eller totala telefonilösningar.

Vision & ambition

Vår ambition är att ge våra kunder de verktyg som behövs för att på ett effektivt sätt hantera sina kommunikations- lösningar. Vi vänder oss enbart till företag och har under företagets 10 åriga historia etablerat närmare 40 000 små- och medelstora företagskunder, som vi ständigt servar och ger support till.

Hur vi jobbar

För att möta den alltmer kvalitetsmedvetna kundens efterfrågan på just kvalité och säkerhet så jobbar vi endast med Sveriges största operatör Telia och bygger effektiva kommunikationslösningar skräddarsydda efter ert behov och önskemål. De flesta av våra kunder är små eller medelstora företag som varken har tid eller möjlighet att sätta sig in i eller ha uppsikt över dagens svängningar inom telecomvärlden, då de behöver fokusera på företagets kärnverksamhet.

Använd våra frågor och svar för att få reda på mer om hur vår säljprocess går till.
-> Nofatel frågor och svar

Du kan även ställa din egna fråga via formuläret.

Ni kan läsa mer om våra leverantörer och partners samt om några företag och kunder vi hjälpt genom åren.
-> Nofatel leverantörer & partners

bilder_nofatel

 

 

 

 

 

 

 

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

    Archives

    All entries, chronologically...