Kom i kontakt med oss

Tveka inte, ring till oss så hjälper vi dig!

Många företagskunder är idag beroende av en fungerande och effektiv telefonilösning. Nofatel erbjuder bland annat företagslösningar inom både fast och mobil telefoni och det hetaste i telecom världen just nu är att sammanföra de båda till en enhet. Det här för att ge företagare bättre kundcervice och framkomlighet.

Det här är någonting som vi på Nofatel är specialiserade på och vi är dessutom återförsäljare till Telia, en av sveriges starkaste varumärke inom vårt område.

 

Kontakta oss

Vi vill gärna höra från dig! Vänligen fyll i formuläret och vi kommer att komma i kontakt med dig inom kort.

Varför välja Nofatel?

Vi jobbar aktivt med våra kunder på ett personligt plan, som kontaktperson åt dessa företag har man översikt över aktuella kampanjer och erbjudande som kan vara passande för er och ert företag. Någon som helt enkelt vet vad som är det bästa för företagaren gällande er kommunikation.

Läs mer om Nofatel

Läs våra frågor och svar

Vill du veta mer om telemarketing?
Vi svarar på vanliga frågor och svar kring telemarketing. Hur våra säljprocesser går till. Allt för att göra det enklare för dig. Du finner även nyttig information om våra produkter och tjänster.

Läs våra frågor och svar

Våra leverantörer & partners

Vi har många goda referenser som vi gärna delar med oss. Nofatel har under företagets 10 åriga historia etablerat närmare 40 000 små- och medelstora företagskunder, som vi ständigt servar och ger support till.

Läs mer om våra leverantörer & partners