Jobba på Nofatel

Vi är alltid på jakt efter fler medarbetare i vårt team

På Nofatel arbetar vi i en professionell kontorsmiljö där du kommer kunna:

  • Njuta av en fantastisk havsutsikt på Saltö.
  • Räkna med hög lön och fördelaktiga bonusar.
  • Känna stor gemenskap i det övriga gänget.
  • Utvecklas som säljare och person.

Kontoret ligger i eget hus med den absolut bästa utsikten ett kontor kan ha, stor terrass för härliga luncher och grillkvällar!

Vi söker alltså de bästa säljarna hit till Nofatel, besitter du de här egenskaperna kanske du rentav blir vår nästa toppsäljare:

  • Tävlingsmänniska
  • Stark inre drivkraft
  • Ser möjligheter och nyskapande lösningar
  • Är beredd att ge det lilla extra
  • Glad och utåtriktad personlighet

Känner du igen dig på ovanstående?

Då ska du använda dessa egenskaper till att söka en tjänst hos oss! Tidigare säljerfarenhet är meriterande.

Av oss på Nofatel, kommer du att få en skräddarsydd utbildning för yrket baserad på dina egna förkunskaper och som är passande för din personlighet. Som säljare hos Nofatel kommer du att göra affärer med små och medelstora företag i hela landet. De behöver effektiva lösningar i sin kommunikation och vi jobbar med allt från fast växeltelefoni till mobila bredband, så vi är den kompletta affärspartnern för Din kund. Vi arbetar med Sveriges största telebolag Telia, för att kunna tillgodose den allt mer kvalitetsmedvetna kundens behov.

Skicka ditt CV och personliga brev till: ansokan@nofatel.se

Varför välja Nofatel?

Vi jobbar aktivt med våra kunder på ett personligt plan, som kontaktperson åt dessa företag har man översikt över aktuella kampanjer och erbjudande som kan vara passande för er och ert företag. Någon som helt enkelt vet vad som är det bästa för företagaren gällande er kommunikation.

Läs mer om Nofatel

Läs våra frågor och svar

Vill du veta mer om telemarketing?
Vi svarar på vanliga frågor och svar kring telemarketing. Hur våra säljprocesser går till. Allt för att göra det enklare för dig. Du finner även nyttig information om våra produkter och tjänster.

Läs våra frågor och svar

Våra leverantörer & partners

Vi har många goda referenser som vi gärna delar med oss. Nofatel har under företagets 10 åriga historia etablerat närmare 40 000 små- och medelstora företagskunder, som vi ständigt servar och ger support till.

Läs mer om våra leverantörer & partners